Mennold-810x540
Leeftijd:35
Woonplaats:Amersfoort
Beroep:coördinator sportbuurtwerk

Mijn toekomstdroom is om minimaal tien dagen verlof te krijgen.

Mennold Phelipa

“Ik ben getrouwd met Fiona en we hebben samen een dochter genaamd Naomi. Fiona en ik werken allebei in de welzijnsbranche en sinds de geboorte van Naomi heb ik elke woensdag mijn papadag. Mijn vrouw is minder gaan werken. Omdat ook opa’s en oma’s oppassen hoeft Naomi niet naar een kinderdagverblijf. Mijn toekomstdroom is om minimaal tien dagen verlof te krijgen”.

Ik zoek verlof omdat:
Ik dan volledig kan genieten van de geboorte van mijn kind. Dat is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Ik vind het belangrijk om er vanaf de geboorte te zijn voor mijn kind. De eerste weken leg je al de basis voor de relatie met de kleine. Daarnaast kan ik er ook zijn voor mijn vrouw gedurende de kraamperiode.

Mijn kind mag mij midden in de nacht wakker maken voor:
Soms maakt ze ons s’nachts wakker en is dan aardig overstuur wanneer ze een enge droom heeft gehad. Ik vind het dan heerlijk om haar te troosten.

Vaderschap betekent voor mij:
Ik ben een betrokken vader en man. Zowel in de zorg voor Naomi als in het huishouden doe ik zoveel mogelijk. Ik heb een pappadag genomen zodat ik samen met mijn kind leuke dingen kan doen. Echt even tijd met z’n tweeën. Ik ben zorgzaam, liefdevol, beschermend en ik neem altijd de tijd om met haar te spelen en haar aandacht te geven. Daarnaast ben ik dankbaar voor wat ik heb in mijn leven. Ik wil mijn dochter begeleiden en mijn ervaringen met haar delen zodat ze gelukkig wordt en bewust is van de keuzes die ze maakt.

Terug naar overzicht
© 2019 Vader Zoekt Verlof | Alle rechten voorbehouden | Privacy- en Cookienotice