Leeftijd: 54
Woonplaats: Oldenzaal
Beroep: Communicatieadviseur/ Customer journey expert

Vooral voor de aanstaande en jonge vaders vind ik het belangrijk dat je in de jonge jaren van je kinderen een zo groot mogelijke rol kan spelen.

Niels Meijerink

‘Mijn gezin bestaat uit (naast mijzelf) mijn partner en 3 kinderen. Ze zijn niet meer heel jong: de oudste van 20 is al het huis uit, de middelste (18 jaar) doet nu zijn eindexamen en de jongste is 15 jaar oud. Mijn partner was bij de kinderen, al had ik het andersom ook niet erg gevonden. Door de keuze om ZZP-er te worden kreeg ik meer flexibiliteit en meer tijd voor mijn kinderen. Daardoor kon ik ze, toen ze nog jonger waren, in de ochtend naar school brengen. Tegenwoordig door er te zijn en ze te ondersteunen wanneer ze me nodig hebben’.

Ik zoek verlof omdat:
Vooral voor de aanstaande en jonge vaders vind ik het belangrijk dat je in de jonge jaren van je kinderen een zo groot mogelijke rol kan spelen.

Wat voor vader ben jij?
Een bemiddelende, zorgzame en betrokken vader. Ik kom op voor mijn kind(eren) als hem of haar onrecht wordt aangedaan. Kortom ik probeer ze een zo goed mogelijke start in het ‘leven’ te geven.

Mijn kind mag mij ’s nachts wakker maken voor:
Alles!

Vaderschap houdt voor mij in:
Er zijn voor mijn kinderen én voor mijn partner. Ik probeer ze te helpen en ondersteunen waar ik kan.

 

Terug naar overzicht
© 2019 Vader Zoekt Verlof | Alle rechten voorbehouden | Privacy- en Cookienotice