Leeftijd: 28
Woonplaats: Valkenburg
Beroep: Concernadviseur

Ik heb ontdekt dat voor mij geluk meer te vinden is in het gezinsleven dan in werk.

Sahil Achahboun

“Ik ben getrouwd en ben de vader van het mooiste meisje van de wereld, inmiddels alweer 2 maanden. Mijn toekomstdroom is dat mijn kind(eren) alle tools meekrijgen van mij en mijn vrouw die we maar in huis hebben om gelukkig te zijn”.

Ik zoek vaderschapsverlof omdat:
Ik de ontwikkeling van mijn kind belangrijk vind en daar mijn steen aan wil bijdragen, geen steentje. Door de combinatie van drukke werkdagen en de zorgtaken thuis raak ik snel vermoeid. Daardoor krijg ik, nadat ik thuiskom van werk, relatief weinig mee van de ontwikkeling van mijn dochtertje. Ik wil mijn aandeel in de opvoeding van mijn dochtertje vervullen en de zorg gelijkwaardig verdelen tussen mijn vrouw en mij.

Mijn rol als vader zie ik als:
Ik ben een attente en zorgzame vader die verliefd is op zijn dochter. Maar ik ben ook een hardwerkende vader, die daardoor ook minder tijd heeft voor zijn dochter. In de toekomst wil ik meer tijd als vader en partner voor het thuisfront, zonder dat het nadelige invloed heeft op mijn loopbaan. Als vader wil ik er zijn op de momenten dat mijn kind het nodig heeft, als partner wil ik mijn vrouw niet het gevoel geven dat ze er ‘alleen voor staat’, en als ouder wil ik een gelijkwaardige rol vervullen als mijn partner.

Ik verdien verlof omdat:
Ik in de eerste plaats een mens ben, die een gelukkig leven nastreeft. Ik heb ontdekt dat voor mij geluk meer te vinden is in het gezinsleven dan in werk. Maar beiden zijn complementair aan elkaar en daardoor mag de verhouding tussen beiden wat minder scheef zijn.

Terug naar overzicht
© 2019 Vader Zoekt Verlof | Alle rechten voorbehouden | Privacy- en Cookienotice